.
Főoldal | Szabályzat | Regisztráció | Belépés
 
Szerda, 2020-07-08, 3:58 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Főmenü
Hasznos
Felszerelések
Dungeon leírások
Dx Dung. Leírások

Szabályzat (és egyéb információk) 

1. Fair play

 Legfontosabb szabály természetesen az, hogy mindenféle bot (macro is ide tartozik, ha afk vagy közben) vagy hack program használata szigorúan TILOS!!! (Azonnal megválunk az illetőtől ha mégis ilyet használ és a tudomásunkra jut).  

2. Magatartás

Tiszteljük klán- (tiszteljük meg a másikat azzal hogy köszönünk neki ha már ő is megtette, többek között) és játékostársainkat egyaránt, kerüljük a sértő megnyilvánulásokat a klánon belül (és azon kívül is ha lehetséges). Ha klánban vagy, nem csak magadat minősíted a tetteiddel/szavaiddal hanem a klánt is. Ha valakire túl sok panasz érkezik ez ügyben, attól kénytelenek vagyunk megválni. 

3. Inaktivitás

2 nap inaktivitás után az adott tag az inaktív csoportba kerül és további 5 nap (össz. 7) után megválunk tőle. Ez alól persze kivételt képez, ha valaki előre jelzi (nekem mail-ban -->F3rb1n4t0r), hogy hosszabb ideig nem lesz játékban.

4. TGF

Tagokat bárki vehet be. Jelentkezőket szinttől és nemzettől függetlenül felveszünk (mivel úgy vélem, a kezdőknek van a legnagyobb szüksége egy klánra), ha az 1. pontban említettek közül egyikbe se tartozik és be tudja tartani a minimálisan elvárható viselkedési normákat, valamint tud közösségben játszani (nem lép ki dungi közepén TG-zni, nem nyúlja le a dropot, stb). Ezeken túl természetesen feltétel az aktivitás is (lsd. 3.pont).

Az új Tagok egy hetes próbaidőn lesznek. (lényegében csak annyi, hogy egy külön csoportba kerülnek, míg le nem telik az egy hét)

5. Klán raktár

A klán raktárt minden tag szabadon használhatja (kivéve a próbaidőseket). Lehetőleg használható dolgokat rakjunk be (core,entry,stb.) és ügyeljünk arra is, hogy csak azt vegyük ki amire szükségünk van, nem pedig kipakolni az egészet.A szabályok változhatnak!

Belépés
Keresés
Mini-chat
500
Ajánlott oldalak
Körkérdésünk
Szerinted milyen az oldal?
1. Kiváló
2.
3. Megfelelő
4. Pocsék
5. Elégséges
Összes válasz: 8
Mentett bejegyzések
Statisztika

Copyright MyCorp © 2020Honlapszerkesztő - uCoz