.
Főoldal | Astral Board&Bike | Regisztráció | Belépés
 
Szerda, 2020-07-08, 5:08 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Főmenü
Hasznos
Felszerelések
Dungeon leírások
Dx Dung. Leírások
Előszó

Astra Bike

A "Tiszteletreméltó kor" kincseinek felfedezése aktívan segítette az előrehaladást a 7 bölcs vezetése alatt, amelyet az egyik legfontosabb nemzeti feladatnak tekintettek. Még az akadémiai hierarchia határozta meg az "egy akadémia által felfedezett kincsek számát. A "Tiszteletreméltó kor" kincseinek felfedezése tartalmaz minden leletet a "T.k."-ral kapcsolatban, úgy mint a romok, tudományos feljegyzések, maradványok amelyek az ősi technológiával készültek. Akárhogy is, a felfedezett kincseket senki sem birtokolhatja személyesen, hanem el kell küldeni azt a "Bölcs" toronyba, ahol megvizsgálják és rendszerezik őket, majd a 7 bölcs visszaadja azt a nyilvánosságnak.
Csak a közelmúltban fedezték fel ezeket a kártyákat "Astral Bike" néven, a Core technológia örökségeként. Ez a Bike nem csak egy alkalmas szállítóeszköz, hanem a használóját is megvédi -bizonyos mértékben- a szörnyek támadásaitól. Sajnálatos, de a jelenlegi technológia messze az ősi mögött van, ezért nem tudják elemezni a működését, de legalább arra rá tudtak jönni, hogy tudják megidézni az "Astral Bike"-okat a kártyákból. Következésképpen, lehetetlen Bike-t készíteni a jelenlegi technológiával, és csak néhány szerencsés harcos szerezhet Bike-t a szörnyektől.
A "Bölcs" torony engedélyezi a képzett harcosoknak, hogy Bike-t vezessenek az "Astral Bike License" képesség elsajátításával, ha sikeresen teljesítették a BSLV (Battle Style Level UP) küldetésüket.

Astral Board - Asztrális deszka

Az "Astral Board-ok lebegnek a levegőben, a karakterek úgy használják őket, mint a szörfdeszkákat. A deszkákat nem lehet fejleszteni. A karakter felszerelés oldalán található Bike/Board helyre való berakásával lehet használni. Az "astral board skill" használatával tudjuk aktiválni.
A permanens a. deszkák csak a Cash Shop-ból érhetők el.

Astral Board-ok listája

Kattints a képre a teljes mérethez!

Astral Board-ok

Kattints a képre a teljes mérethez!

Astral Bike-ok

Az Astral Bike-ok lebegnek a levegőben, a karakter úgy vezeti mint egy motort. A karakter felszerelés oldalán található Bike/Board helyre való berakásával lehet használni, csakúgy mint a deszkákat. Az "astral bike skill" használatával tudjuk aktiválni.

Fajtái

Kattints a képre a teljes mérethez!

Fejlesztésük

A deszkákkal ellentétben a Bike-ok fejleszthetőek, Upgrade Core-ok segítségével (UCM-Blue Bike, UCH-RW3 Bike), miáltal javíthatjuk a sebességét, valamint az egyéb bónuszokat (pl.:védelem)

Statpontok változása a fejlesztés során

Kattints a képre a teljes mérethez!

Színezés

A Blue és RW3 bike-ok egyaránt színezhetőek a "Bike Coloring Kit"Kattints a képre a teljes mérethez! használatával. 8 különböző színben érhető el, mind megvásárolható Bloody Ice-ban, Deighton-nál (Grocer) 100.000.000 alz-ért.

Blue Bike

Kattints a képre a teljes mérethez!

RW3 Bike

Kattints a képre a teljes mérethez!

Bike-ok szétbontása

Lehetőségünk van a Bike-ok, valamint Board-ok szétbontására, amiből Bike Core-kat (slotos Bike craftolásához szükséges, NPC-nél 5.000.000 alz/db áron eladható) és Bike Option Scroll-okat kaphatunk (Bike beslotolásához kell, nem 100% hogy kapunk a nyitás során!). Természetesen, a a kis térképeken található "megnevezett" kis boss-okból szerzett deszkákat nem lehet szétbontani.

Bike Option Scroll-ok

Kattints a képre a teljes mérethez!

Slotos Bike-k

Az Epizód 8 (3rd awakening) óta lehetőség van slot-os Bike-ok (1-2 slot) megszerzésére, méghozzá 2 módon:
1. esik (kiütjük tértékpről, dungiból, stb.)
2. megcraftoljuk

Ha craftolni szeretnénk slotos Bike-ot, szükségünk van hozzá egy formula kártyára, amelyet megvehetünk Fort Ruina-ban, a Core Alchemist-nél (nem ajánlott, nagyon drága) valamint dropolható is (ezáltal AH-ból is megvásárolható, az eredeti ár töredékéért).

A hozzávalók listája

Kattints a képre a teljes mérethez!

FONTOS! A craft sikeressége nem 100%, azaz lehet, hogy nem sikerül (elméletileg erre kicsi az esély), ekkor a Bike amit beslotoltunk volna, betörik.

Bike beslotolása

Csakúgy mint más tárgyak esetében, a Bike-ok beslotolásához is Force Core-kra (FCM-Blue Bike, FCH-RW3 Bike) van szükség és 1 Bike Option Scroll-ra, valamint némi alz-ra. Bármely város Core Alchemist-nél elvégezhető művelet.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Statok az egyes B. Option Scroll-ok használata után

Kattints a képre a teljes mérethez!

Epic Bike

Ilyenek is vannak. Ezek ún. egyszer használatos formula kártyával craftolhatók, amik a 'Saint's Island' mini-boss-aiból eshetnek.

Lehetséges opciók

Kattints a képre a teljes mérethez!

Minden Bike extendelhető (Slot Extender Medium-Blue Bike, Slot Extender High-Rw3 Bike), extend után a Bike felhasználóhoz kötött lesz.

Fordította: F3rb1n4t0r (források: cabalwiki.com / forum.cabalonline.com -GM Viral's Blog / mrwormy.wordpress.com)
Belépés
Keresés
Mini-chat
500
Ajánlott oldalak
Körkérdésünk
Szerinted milyen az oldal?
1. Kiváló
2.
3. Megfelelő
4. Pocsék
5. Elégséges
Összes válasz: 8
Mentett bejegyzések
Statisztika

Copyright MyCorp © 2020Honlapszerkesztő - uCoz