.
Főoldal | Illusion Castle Underworld | Regisztráció | Belépés
 
Szerda, 2020-07-08, 5:09 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Főmenü
Hasznos
Felszerelések
Dungeon leírások
Dx Dung. Leírások
Szükséges tárgy: Copy of Illusive Apocalypse

Szükséges szint: 120

Dungeon hossza: 2 óra

Ebben a dungiban a boss-ok -utolsó hármat és a bónusz boss-t kivéve- különböző színű illusion köveket dobnak, amelyeknek köszönhetően lehetőségünk van még 1 +láda nyitására. Emellett különböző mennyiségű honor pontot is kapunk értük: Pierce of Beautiful Illusion Stone -2k honor, Pierce of Luminous Illusion Stone -5k honor, Pierce of Glorious Illusion Stone -10k honor (ha a dungeon közben dc-t kapunk és már van nálunk egy kő, az automatikusan eltűnik).Bejárat helye:


Katt a csontvázra, aztán tovább a kanyargós úton egészen az 1. boss-ig.


Végezzünk Crusek Faello-val, üssük ki a ládáját, majd mennyünk előre az úton.


Itt egy zöld köd fogja az utunkat állni, üssük ki és mehetünk is tovább a következő boss 'termébe'.


Most várnunk kell egy kicsit, hogy előjöjjön Tartaminos egy Warning jelzést követően -ez a boss, az előzővel ellentétben már spike-ol (speciál támadás) és fektet is minket. Üssük le, nyissuk a ládát, ezután tovább hátul bal oldalt (ahol előtte szintén egy zöld köd zárta el az utat -a képen is látható). Ha nem öljük meg időben, berserk-elni fog (gyakorlatilag sebezhetetlen lesz) kb. 5 percig.


Most elő kell hívnunk a 2 kis boss-t. Ha megfelelő sorrendben kattolunk a kicsi és a nagy kőoltárokra, akkor csak a 2 boss jön elő (2 Warning jelzés kíséretében), ha viszont elrontjuk a sorrendet, igen csak sok mobbal találhatjuk szembe magunkat.

Katt a bal oldalt található nagy kőoltárra és a második válaszra nyomjunk rá.


Most mennyünk kicsit tovább és jobb oldalon katt a kis kőoltárra (csak simán rá kell kattolni, nem ad be semmilyen választási lehetőséget).


Majd mennyünk vissza egészen a nagy oltár előtti terembe, ahol ismételten jobb oldalt van egy kis oltár. Katt rá, 1.válasz és jönnek is a boss-ok.


Ezzel a kis rajzzal próbáltam kicsit vizualizálni ezt: a sötétbarna téglalapok a nagy-, a világosbarna téglalapok pedig a kicsi oltárokat jelzik (a számok a kattolások sorrendjét mutatják). Az 1. boss abban a teremben jelenik meg ahol az első nagy oltár van, a 2. boss pedig a második nagy oltáros teremben. 


Öljük meg Bruphy (Orc 1st Commander)-t.


És Karajoph (Orc 2nd Commander)-t úgyszintén.


Ha egy kis időt akarunk spórolni, akkor érdemes az elsőt a másodikhoz húzni (ebben az esetben vissza kell mennünk az egyik ládáért oda ahol az 1. éledt).


Haladjunk tovább, amíg el nem jutunk egy nagy kristályhoz (képen látható). Itt 3 lehetőségből választhatunk azt illetően milyen boss-t akarunk előhívni: 
1. Bone Chief Atchorc of Destruction (feldobál minket, vissza a kristályhoz, és mob-okat hív maga mellé -nem túl erős partinak ez a legjobb választás, sok mob-ból adódóan jó Hp steal).
2. Bone Chief Atchorc of Curse (kevés HP-ja van, viszont nagyon nagyot üt és mérgez is hozzá, FS-nek (AoD) és BL-nek (Flee rate buff) ajánlott leginkább).
3. Bone Chief Atchorc of Healing (nem mérgez, nem dobál el minket és nem is idéz meg mob-okat, viszont töltögeti vissza az életét -csak nagy DPS-el ajánlott nekimenni).
1.válasz -Destruction, 2.válasz -Curse, 3.válasz -Healing.


Végezzünk vele (ha nem öljük le, ez is berserk-el kb. 5 percre).


Ha kiütjük a ládáját, Warning-olni fog és ekkor lehetőségünk van megölni 1 mobot (csak rövid ideig, aztán eltűnik ha nem ütjük le), minek következményeként kinyílik az út egy bónusz boss felé. Ha nem akarjuk megölni a bónusz boss-t, elég csak tovább menni az úton (zöld nyíl). Amennyiben a megölése mellett döntünk, mennyünk jobbra és öljük meg Ogre the Scout-ot aztán mennyünk magához az említett boss-hoz (2. lila nyíl).


Ogre the Scout.


Öljük meg Bigcrup Cuawan-t, utána vissza a kanyargós úton, irány jobb oldalra ahol egy láda van a zöld köd előtt.


Üssük meg egyszer, aztán várjuk, hogy eltűnjön a köd (többször ne üssük meg, mert nem ad semmit és minden kiütés alkalmával 4 Harpy jelenik meg a következő boss termében). Ha eltűnt mennyünk végig a kanyargós úton, a következő terembe.


Itt katt a bal sarokban a ketrecre és már üthetjük is az újabb mini boss-t.


Öljük meg Surkhan (Harpy 1st Commander)-t, ládát nyissük, irány tovább jobbra.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Itt ki kell ütnünk egy kristályfalat, hogy továbbmehessünk. Ha megvan, mennyünk egyenesen előre (amennyiben zöld kő van nálunk, mennyünk jobbra és katt a krislytályra, aztán mehetünk tovább)

Kattints a képre a teljes mérethez!

Az említett kristály.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Itt meg kell ölnünk egy Curr (Harpy 1st Corps)-t (bal szélen valamelyik). Ha végeztünk a megfelelővel, előjön Kierke (Harpy 2nd Commander) egy Warning jelzés után.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Öljük meg, nyissuk a ládát, és irány tovább a hosszú, kanyargós úton.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Ha piros kő van nálunk, álljunk meg útközben egy fehér kristálynál (képen látható), katt rá, aztán mehetünk is tovább.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Üssük szét a következő kristályfalat. Ezután jön egy Warning és megjelenik a boss is.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Végezzünk Maga Eyagre-val, ládát nyissuk, utána futás tovább jobb oldalt, lent az úton (berserk-el ez is ha nem vagyunk elég gyorsak, kb. 5 percig).

Kattints a képre a teljes mérethez!

Ha kék kövünk van, előtte katt a képen látható kék kristályra (a fent említett boss terme, bal szélen).

Kattints a képre a teljes mérethez!

Ahhoz, hogy nekiindulhassunk a következő boss-nak, előbb meg kell ölnünk egy Gate Keeper Faello-t (a kristályfal előtt sétálgató 3 közül az egyiket, az előrébb álló biztos nem a szükséges).

Kattints a képre a teljes mérethez!

Továbbhaladva elérkezünk az utolsó terembe. Öljük le Kanaph Lycanus-t (szintén berserk egy idő után). Ha kiütjük a ládáját, azzal automatikusan lehívjuk a második alakját is.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Végezzünk The Enraged Kanaph Lycanus-al (nem berserk-el, viszont spike-ol és elég durva átkokat is rak ránk - -400 attack/magic attack és -300 def), majd mennyünk vissza a terem közepére.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Látunk 3 kristályt. Attól függően, hogy milyen kövünk van, beszélnünk kell eggyel, ezután lepottyan egy bónusz láda.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Most már csak annyi a dolgunk, hogy megint a terem hátuljába megyünk és leadjuk a dungit a fogaskeréknél, majd katt a felugró ikonra.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Leírást készítette: F3rb1n4t0r

Belépés
Keresés
Mini-chat
500
Ajánlott oldalak
Körkérdésünk
Szerinted milyen az oldal?
1. Kiváló
2.
3. Megfelelő
4. Pocsék
5. Elégséges
Összes válasz: 8
Mentett bejegyzések
Statisztika

Copyright MyCorp © 2020Honlapszerkesztő - uCoz