.
Főoldal | Fejlődés - Fórum | Regisztráció | Belépés
 
Péntek, 2024-03-29, 2:00 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Fórum » Tippek, trükkök, leírások! » Fejlődés (Hogyan fejlődjünk?)
Fejlődés
PubiDátum: Csütörtök, 2012-08-02, 7:12 PM | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 6
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ebben a témában megpróbálok egy rövid leírást adni arról, hogy mekkora szinten, hol s hogyan érdemes fejlődni.

Mivel főleg a saját tapasztalataimra alapozok, elég szubjektív lesz a leírás, épp ezért ha bárkinek van valami észrevétele; ellenvetése, itt nyugodtan megoszthatja azt.

Na akkor lássunk is hozzá!

Rögtön 1-es szinten partizzunk nagy szintű játékosokkal. Persze a szintünkből kifolyólag még nem tudunk a nagy térképekre menni, de erre nincs is szükség. Mindössze annyi a dolgunk hogy egy szerveren tartózkodjunk a partitársunkkal; a városon kívül (ha a városban vagyunk, csak 1-2 exp-eket kapunk). Jó partival több ezer, sőt!, több tízezer exp-et is kaphatunk ütésenként, ami elsőre kevésnek hangzik, viszont így akár 10-30 perc alatt elérhetjük a 20-30 szintet, vagy akár többet is. Gyorsíthatunk ezen, ha közben a küldetéseinket is csináljuk.
35-ös szinten kapjuk meg az első dungeon-unkat (Weak Lake in Dusk{WLID}-Copy of Map Part), ahova érdemes bemenni egy kis exp-ért. Legtöbb exp-et az elején üthetjük az Orc-oknál (20 perc az újraéledési idejük {respawn}, érdemes visszam hogy újra leöljük őket).
50-es szintig fejlődjünk WLID; húzással által (elején leírt módszer); küldetések teljesítésével; 40 körül esetleg Green Despair-ban a Wriggleaf-oknál.
50-es szinten -ha már megvan a Battle Mode 2 (bm2)- a legjobb hely a fejlődésre Weak Ruina Station (WRS)-Copy of Muster Card, azon is belül az ún. Mechbuffalo+ terem. Ez a 'terem' tele van oszlopokkal, amely oszlopok kiütése után 2-2 Mechbuffalo+ jelenik meg (2/oszlop). Folyamatos az exp, mivel az oszlopok hamar 'újraélednek', azaz a buffalo-k is folyamatosan jönnek.
WRS-ben akár 65-ös szintre is felvihetjük a karakterünket, vagy 55-től mehetünk Weak Frozen Tower of the Dead-ba (WEOD) -Copy of the Dead (WEOD nehezebb mint WRS, s többet is kell futkosni a szörnyekért).
65-től Lake in Dusk (LID)-Map Part-ban érdemes fejlődni (ugyanúgy mint WLID-ben)m esetleg Fort Ruina-ban (FR) a Mechzard-oknál.
75-ös szinttől egyértelműen Ruina Station (RS)-Muster Card RS a legjobb hely a fejlődésre (Buffalo terem). Ajánlott 2-3 fős partiban bemenni, egyedül nehéz lenne. 85-ig mindenképpen itt fejlődjünk, de akár 95-100-ra is fejlődhetünk. Ilyenkor érdemes kisebb szintű - 75-80 - játékossal bemenni 2-en (ő nem hal meg, te meg jobb exp-et kapsz mint egyedül). Másik lehetőség 85-től Frozen Tower of the Dead-Epaulet of the Dead b1f (EoD b1f)-be járni (nehezebb mint RS, de egy bizonyos szint után már jobban megéri itt fejlődni).
110-ig lassul a fejlődés (kb. 100-tól 110-ig felvinni a leghosszab része az egésznek). EoD b1f, 95-től esetleg Forgotten Ruin (FR) végén érdemes fejlődni.
110-től ismét felgyorsul a fejlődés, Lakeside (LS)-nak köszönhetően. Ls2-ben (LS 3 részből áll), a Dark Troll-oknál a legjobb exp-ezni. Ha szépen összehúzzuk a szörnyeket, 20 perc/szint.
120-130 szintet leggyorsabban Illusin Castle Underworld (IC1)-ben vihetjük fel. 2 jó hely van erre. 1. a 2 kis Orc boss-nál (direkt rossz sorrendben kattintgatunk az oltárokra, aminek köszönhetően rengeteg szörny jelenik meg). 2. az 1. kis madár boss-nál (előtte van egy láda amit 1x meg kell ütni, hoy tovább tudjunk haladni; ezt a ládát addig ütjük míg el nem tűnik, ezáltal lehívva rengeteg szörnyet). 3-4 fős partiban mennyünk be (lehetőség szerint mind 120 körüli legyen) vagy egy naggyal, aki leöli a boss-okat, hogy eljussunk az említett szörnyekhez, s esetlegesen folytatja a dungeon-t.
130-160-ig Illusion Castle Radiant Hall (IC2) a legjobb hely a fejlődésre. Szintén 3-4 fős partiban mennyünk be (megfelelő felszerelésben, ez már erősebb dungeon) vagy 1 nagy partitaggal (lehetőleg 170+ és jó felszerelése legyen), aki ezután vagy egyedül hagy fejlődni, vagy mellettünk marad a parti exp-ért - ami még így is megéri). Kell a sebzés, mivel visszafele számolva a 3. boss termében (könyvtárszoba) van az exp hely. A szörnyek rengeteg!! exp-et adnak, s kb. 1-1.5p alatt újraélednek.
160 fölött vagy fejlődünk továbbra is IC2-ben, vagy Porta Inferno-ban (Pi).
Kb. 170-től már csak PI-ben lehet még úgy-ahogy fejlődni, de innen már nagyon be fog lassulni a dolog.

Remélem tudtam valamit segíteni fejlődés ügyben.


Love muffin and rock&roll!
 
Fórum » Fórum » Tippek, trükkök, leírások! » Fejlődés (Hogyan fejlődjünk?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


Copyright MyCorp © 2024Honlapszerkesztő - uCoz