.
Főoldal | | Regisztráció | Belépés
 
Csütörtök, 2024-03-28, 9:31 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Főmenü
Hasznos
Felszerelések
Dungeon leírások
Dx Dung. Leírások
Főoldal » 2012 » December » 4 » 'A játék helyzete'
6:29 AM
'A játék helyzete'
LuccoWB:

Heló és üdvözlök mindenkit az 'A játék helyzete' nevű cikksorozatunk első cikkében, ahol egy kicsit jobban informálunk titeket, hogy mi is történik most a játékban, s néhány 'színfalak mögötti' fejlesztésekről is beszámolunk majd a későbbiekben. Kezdjünk is bele!

Az első - és valószínűleg a legtöbbeket fenyegető úgynevezett összeolvadás. Jelenleg a "klasszikus" EU és nem angol nyelvű szerverek külön vannak választva, de ez hamarosan megváltozik, hogy a Német, Olasz, Spanyol, Francia játékosok valóban együtt játszhassanak (vagy inkább egymás ellen). Hamarosan további részletek is kiderülnek ebben a témát illetően. A munka nagyon monoton, de a csapat keményen dolgozik rajta.


A másik izgalmas változás természetesen az "Arcane Trace", egy update a régóta várt craft rendszer változtatásokkal, az új pályával, valamint az új, izgalmas boss harc az Arcane Golem ellen, s persze a többi új vagy megváltozott fejlesztések! A fordítások a különböző verziókra már a végső lépéseknél járnak, folynak a tesztelések, s úgy tűnik hamarosan kiadhatjuk az új update-t.

Persze már folynak a következő update munkálatai. Ennek a neve jelenleg: Rising Force. Ezt 2013 első felére várjuk, ez lesz az egyik legnagyobb update a pörgős CABAL játék érdekében. A Rising Force-ban látható lesz a készségrendszer széleskörű változása,amely által a képességek még dinamikusabbá teszik a harcot. Bevezet egy új 1v1 PVP küzdőteret is- meglestük a Cabal Global Camp-en, Jeju -Koreában, ez évben. Fantasztikus lesz!

Eltekintve a játéktól számos változás lesz még,s szinte biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok ezeket.

A változás tárgya a fórum. Nem csak a megjelenés, hanem az egész fórum rendszer változni fog. Nem csak egy egyszerű fejlesztés, hanem szeretnénk megváltoztatni az egész rendszert, hogy jobban megfeleljen a jövőbeli terveinknek. A tartalmak nem fognak elveszni, szóval nem kell aggódnod emiatt.

A weboldal, s az alapját adó rendszer is drasztikusan meg fog változni, s néhány nap múlva értesítést fogsz kapni egy teljesen új rendszertől és weboldaltól. Az oldal sokkal könnyebb, gyorsabb és sokoldalúbb lesz, bár feltételem, hogy a legérdekesebb számodra a további biztonsági lehetőségek lesznek. Ez az új adatbázis sokkal biztonságosabb minden eddiginél. Remélem nem bánod, hogy most nem mehetek bele a részletekbe.

Továbbá, az új weboldal köszönhetően, reméljük hogy csökkenni fog a botok száma a játékban, ami természetesen kevesebb munkát eredményez nekünk, valamint kevesebb zavaró tényezőt a számotokra. Folyamatosan fejlesztjük az anti-cheat programjainkat is. Több új eszközt is bevetettünk a 2012-es év során, amelyeknek köszönhetően kiváló eredményeket láttunk a botok létszámának csökkenését illetően.

Végül, jön a Karácsony, aminek megünnepléseként több event-el és akcióval (item shop) készülünk!
Szóval kövesd a fórum eseményeit, s állj készen az izgalmakkal teli 2013-as évre!
Megtekintések száma: 818 | Hozzáadta:: Pubi | Címkék (kulcsszavak): játék, változás, oldal, helyzet, event, változások, fejlesztések, web, karácsony, fejlesztés | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés
Keresés
Mini-chat
500
Ajánlott oldalak
Körkérdésünk
Szerinted milyen az oldal?
1. Kiváló
2.
3. Megfelelő
4. Pocsék
5. Elégséges
Összes válasz: 8
Statisztika

Copyright MyCorp © 2024Honlapszerkesztő - uCoz